Okosan jogosan

Okosan jogosan

Mottóm

2017. február 19. - jogélet

Sokan abban reménykednek, hogy életük során minél ritkábban, vagy egyáltalán nem kell ügyvédhez fordulniuk.

Én azt vallom, hogy az ügyvéd egy sikeres élet kísérője! 
Az ingatlan vásárlás jó befektetés lehet, mint ahogyan egy sikeres vállalkozás elindítása, vagy egy számunkra is hasznos munkaszerződés megkötése is az... 

Az alapos felkészülés, a tájékozottság olyan befektetés, ami biztosan megtérül, ráadásul sokkal nehezebb és költségesebb utólag egy felkészületlenül és elhamarkodottan megkötött szerződés buktatóit rendbe hozni.

Az irodám több, mint öt éve nyitotta meg a kapuit. Ezen idő alatt számos alkalommal fordultak hozzám ugyanazon kérdésekkel ügyfeleim. Ez a blog azért jött létre, hogy az újból és újból felmerülő kérdéseket egy csokorba gyűjsem.

Ez az oldal nem arra hivatott, hogy konkrét ügyekben adjak jogi tanácsot, azonban azokat a kérdéseket és válaszokat, amelyekkel hozzám fordulnak és közérdeklődésre tehetnek szert, szívesen közzéteszem itt. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyveddebrecen.blog.hu/api/trackback/id/tr3812272825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása